Llista de productes per fabricant: Carn Sargaire

Pagesos, ramaders i carnissers d'Almacelles que ofereixen carn de vedella alimentada amb els seus propis farratges.
Cal Sargaire són quatre els quatre germans Capdevila, pagesos i ramaders des de l’any 1950 a Almacelles. Ara també carnissers, per què comercialitzen la seva pròpia vedella.

El 100% del que mengen és herba de les seves finques: alfals, raigràs, civada, gira-sol, ordi i blat de moro (no trangènic).

Per assegurar-ne la conservació dels aliments els conserven en forma d’ensitjat, un sistema que consisteix en fer fermentar les herbes sense oxigen, evitant que aquestes es podreixin, millorant les seves condicions digestives i gustatives.

Segurament, la diferència amb la resta de vedelles de carn és que no utilitzen en la seva alimentació ni pinsos, ni subproductes, ni suplements de cap tipus.
Més
Mostrant 1 - 8 de 8 elements
Mostrant 1 - 8 de 8 elements