Productors

Butlletí

Què és Ara Proximitat?

Ara Proximitat és un projecte personal i professional  amb l'objectiu d'acostar productors i consumidors de les nostres terres. 

Volem ser una alternativa més als sistemes convencionals de comercialització, posant en valor la feina dels petits productors i reduint al màxim les cadenes d'intermediaris i les distàncies de transport.

Per això, estem creant un espai de distribució d'una gran varietat de productes locals de qualitat, artesans i produïts sota criteris mediambientals, on fer possible la interacció directa entre productors i consumidors, aportant transparència i informació.

 

Qui som?

Som una parella ubicada a la capital del Segrià (Lleida). Després de treballar en diferents àmbits de l'enginyeria, sempre en relació amb el medi ambient i el desenvolupament rural, hem decidit apostar també per aquesta iniciativa. El David és la cara més visible del projecte.

Recentment hem incorporat la Noelia Ramírez, també del mateix ram, que ens ajuda en la gestió de la botiga, per a que tots vosaltres tingueu un millor servei.

Estem establint tractes amb productors de la zona de Lleida que fan producte fresc de qualitat i amb elaboradors que treballen de forma artesanal. Cada setmana actualitzem la web amb la oferta de productes que ens fan arribar, per tal que pugueu fer les vostres comandes per web, telèfon o en persona. Dimarts i divendres al matí, preparem els vostres cabassos amb els productes acabats de collir que podeu venir a buscar o rebre a casa de mans del David. 

 

On som?

Fa uns mesos que hem obert la botiga al carrer Dr. Combelles 48, de Lleida. El nostre telèfon és el 973 238 646.

És un local espaiós i lluminós, on volem crear un ambient acollidor per comprar els productes frescos i artesanals de la nostra zona, i també per fer altres activitats com tastos, tallers de cuina, xerrades i cursos... i tot allò que us interessi.

Podeu passar a veure'ns quan volgueu, som oberts de dilluns a divendres de 9:30h a 14h i de 16:30h a 20:30h. I també els dissabtes de 9:30h a 13.30h.


Cabàs  

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € IVA
0,00 € Total

Els preus són amb IVA inclòs

Veure el cabàs